(024) 323 01 34
info@dental-styling.nl
Graafseweg 232, 6531 ZZ Nijmegen

Bleken

De kleur van uw tanden is, net zoals de kleur van uw haar en ogen, bepaald door uw DNA. Wanneer we ouder worden, verandert de dentine van kleur en worden tanden geler. Dentine is het zachte tandbeen dat zich onder het tandglazuur bevindt en de zenuw van uw tand beschermt. Deze verkleuringen gebeuren van binnen uit en zijn de intrinsieke verkleuringen. De intrinsieke verkleuring kunt u met een anti aanslag/tandsteen tandpasta niet verwijderen in tegenstelling tot externe verkleuring die wordt veroorzaakt door roken, teveel thee of koffie drinken of sterk gekleurd voedsel eten.

Er zijn twee manieren om tanden te bleken:

Direct in de stoel (in office bleken)

Wij maken gebruik van een technisch geavanceerd systeem ''Zoom!'' voor het wit maken van tanden. Het is veilig, effectief en geeft snel resultaat. In ongeveer een uur worden uw tanden aanzienlijk witter. Het actieve ingrediënt van de door de Zoom! lamp geactiveerde gel is waterstofperoxide. Bij de afbraak van deze stof komt zuurstof vrij, dat in het tandglazuur en tandbeen dringt en de moleculen die zorgen voor de verkleuring afbreekt zonder de structuur van de tanden aan te tasten. De Zoom! lamp activeert de waterstofperoxide en helpt deze stof bij het binnendringen in het tandoppervlak.

Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van de Zoom! lamp de effectiviteit van de Zoom! gel met 35% of meer verhoogt, wat gelijk staat aan een gemiddelde verbetering van acht a negen tinten lichter.

Thuisbleken

Voor het thuisbleken worden afdrukken gemaakt van de tanden en kiezen waarop een bleekmal wordt vervaardigd door het tandtechnisch laboratorium. Met behulp van deze bleekmal en speciale bleekgel gaat u een aantal nachten thuis bleken tot het gewenste resultaat is bereikt. U kunt samen met de tandarts bekijken welke methode het beste bij u past.

  • Bleken
  • Verkleurde tanden

Meer informatie op: www.prevdent.eu

Tip: Laat u niet verleiden door andere lampsystemen. Prevdent heeft een gepatenteerd systeem dat ongeëvenaard is en het Prevdent systeem is marktleider in Amerika. Geen enkel systeem weet het gebit zoveel tinten lichter te maken met zo''n blijvend resultaat. Vandaar ook dat Prevdent haar product alleen door tandheelkundig personeel laat uitvoeren en niet door onbevoegden.

Praktijk voor tandheelkunde

Behandelingen en preventie

Algemene tandheelkunde

Wie zijn wij?

Wilt u weten hoe wij werken?

Behandeltraject

Openingstijden

Wij zijn vandaag geopend:
08.00 - 13.00 uur
13.45 - 17.00 uur

Maak een afspraak

Kom in contact met onze specialisten

Direct contact