(024) 323 01 34
info@dental-styling.nl
Graafseweg 232, 6531 ZZ Nijmegen

Behandeltraject

Een behandeltraject begint met een eerste afspraak, waarin we het gebit volledig controleren, fotos maken en een behandelplan opstellen, waarin alle mogelijkheden zijn opgenomen. Daarbij hoort ook een prijsindicatie en een tijdplan.

U weet dus altijd precies hoe de behandelingen er uitzien, hoe lang het traject duurt en wat de kosten zullen zijn. In de tweede sessie maken we samen een keuze voor de definitieve uitvoering. In maximaal zes sessies is uw gebit volledig gereconstrueerd.

Tandheelkunde

Dental Design & Styling heeft al sinds 1989 de vaardigheden in huis om uw gebit geheel of gedeeltelijk te restylen. Dat kan al door te bleken, door facings (definitieve porseleinen kapjes die op voortanden worden vastgelijmd) maar ook door de rehabilitatie van uw gebit, kortom Dental Design & Styling heeft de kennis en faciliteiten in huis voor alles wat uw tanden mooier maakt!

Zorgverzekeraars

Dental Design & Styling is gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde. Dat doen we met behulp van de nieuwste (computergestuurde) apparatuur, met de beste materialen (porseleinen kronen) en met de kennis die in twintig jaar is opgebouwd. Daarbij letten we op de natuurlijke verhouding tussen mond, gezicht en gebit. Die brengen we in harmonie met uw wensen. In maximaal zes sessies realiseren we een complete gebitsrehabilitatie. Maak een keer een vrijblijvende afspraak voor een behandel- en prijsindicatie. Soms levert een uurtje in de stoel al een verbluffend resultaat op. Bijvoorbeeld met bleaching, waarbij we gebruikmakend van het zoomsysteem uw tanden vele tinten lichter maken. En we garanderen dat het effect 5 tot 7 jaar zichtbaar blijft.