(024) 323 01 34
info@dental-styling.nl
Graafseweg 232, 6531 ZZ Nijmegen

Behandelingen

Van een halfjaarlijkse controle of een acute behandeling tot en met een cosmetische ingreep. Uw gebit is bij Dental Styling in goede en vertrouwde handen. Want uw gebit bepaalt in grote mate hoe u er uitziet en is onmisbaar om te eten en te praten. En wat is een stralende lach zonder mooie en gezonde tanden? Daarom zorgen wij ervoor dat uw tanden en kiezen in optimale conditie zijn en blijven, zodat u niet alleen alles kunt eten, maar er ook perfect uitziet en u vol zelfvertrouwen kunt praten en kunt lachen.

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle, zodat uw gebit en mond gezond blijft. Mochten er problemen zijn, dan bespreekt de tandarts met u of een extra behandeling nodig is. De tandarts legt u stap voor stap uit hoe een behandeling verloopt, hoeveel behandelingen er nodig zijn, hoe lang de behandeling duurt en of er eventuele risico's zijn. We houden u dus helemaal op de hoogte.

Kleine ingrepen bespreken we direct en de behandeling volgt, indien mogelijk, meteen. Denk daarbij aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u vooraf over de kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Na akkoord voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen al binnen twee weken. Wie zijn gebit regelmatig laat controleren blijft vervelende en ingrijpende behandelingen voor. Het is immers beter te voorkomen dan te genezen!