Tandarts Ruud Sewpersad

Ruud Sewpersad geboren in Den Haag op 17 maart 1958. Hij volgde de opleiding tot tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen en studeerde af in 1985. Naast zijn algemene praktijk heeft hij zich de laatste jaren in binnen- en buitenland in Cosmetische / Reconstructieve Tandheelkunde, Implantolgie en Chirurgie gespecialiseerd. Ook heeft hij zich toegelegd op orthodontie door het opdoen van extra vaardigheden en kan zich dan ook "tandarts voor Orthodontie" noemen.

De resultaten na behandeling met Cosmetisch Ceramisch Werk waren zo naar tevredenheid van de patiënten dat dit deel van de Tandheelkunde zijn eerste en belangrijke aandachtspunt werd. Het kunnen realiseren van deze cosmetische toepassingen in het uiterlijk via Cosmetische Tandheelkunde is een uitdaging die Ruud Sewpersad graag tot in perfectie uitvoert.


Na de ogen is de glimlach en dus uw gebit het eerste dat opvalt. Een mooi gebit geeft bovendien zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen en u ziet er beter uit.

Dental Design & Styling heeft al sinds 1989 de vaardigheden in huis om uw gebit geheel of gedeeltelijk te restylen. Dat kan al door te bleken, door facings (puur esthetisch) maar ook door volledige rehabilitatie van uw gebit (zowel esthetisch als functioneel).
Kortom Dental Design & Styling heeft de kennis en faciliteiten in huis voor alles wat uw tanden mooi maakt!

Dental Design & Styling is gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde. Dat doen we met behulp van de nieuwste (computergestuurde) apparatuur, met de beste materialen (volledig porselein, dan wel porselein overbakken) en met de kennis die in twintig jaar is opgebouwd.
Daarbij letten we op de natuurlijke verhouding tussen mond, gezicht en gebit. Die brengen we in harmonie met uw wensen. In maximaal zes sessies realiseren we een complete gebitsrehabilitatie.

Soms levert een uurtje in de stoel al een verbluffend resultaat op. Bijvoorbeeld met bleken, waarbij we gebruikmakend van het Zoomsysteem uw tanden vele tinten lichter maken. We garanderen dat het effect 5 tot 7 jaar zichtbaar blijft.

Maak een keer een vrijblijvende afspraak voor een behandel- en prijsindicatie.